Wim Voorbij Acupunctuur

Wim Voorbij Acupunctuur

Hazepaterslaan 2, 2012HP, Haarlem 023-5329796 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In de praktijk wordt de klassieke acupunctuur toegepast. De eerste afspraak begint met de anamnese (het onderzoek). Na een vraaggesprek over uw klachten volgt een tweede deel dat bestaat uit het invullen van vijf of zes vragenformulieren. Als dat nodig is worden extra vragenformulieren meegegeven om thuis in te vullen.
Sinds 1977 werk ik met Acupunctuur. Vanaf het begin was er direct de gehele week werk in de Acupunctuur en dus ook snel veel ervaring. Kijk bij fenomenaal naar opvallende effecten. Fenomenaal, zijn bijvoorbeeld effecten bij littekens. Een litteken kan de normale doorstroming van energie verstoren, stagneren of blokkeren. Het gevolg mag duidelijk zijn. Er ontstaan klachten ter hoogte van het litteken of op een logische plek ten opzichte van het litteken, maar ook op een helemaal niet logische plek ten opzichte van het litteken.

Ik zie allerlei klachten optreden, vaak met pijn, ook kramp, hoofdpijnen, duizeligheid, niet zwanger kunnen worden, misselijkheid, slapeloosheid, werkelijk van alles. Na behandeling van het litteken op een voor de Acupunctuur simpele wijze lost de blokkade op en daarmee de klachten. Er zijn mensen geweest in de praktijk die al ruim 60 jaar klachten hadden. Na een simpele litteken behandeling was het weg. Dan sta je toch even te kijken.

Littekens kunnen van operaties of ongelukken zijn. Ook in de kaken zijn wel wat littekens ontstaan door behandeling bij de tandarts.

Een keizersnee die horizontaal is gemaakt, kan meer storen dan een keizersnee welke verticaal is gemaakt. Littekens die moeilijk zijn genezen bv met infecties zijn verdacht. Een litteken stoort niet altijd! Het is ook niet het gehele litteken wat stoort, maar soms slechts een millimeter.

Een hardloper met litteken aan de buitenkant hiel links na een operatie kreeg later pijnklachten tijdens hardlopen aan de andere hiel. Men kon niets vinden, maar de klachten bleven. Behandeling van het litteken van de linker hiel haalde de problemen weg.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Wim Voorbij Acupunctuur vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.