Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum

Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum

Havendwarsweg 2, 9981JS, Uithuizen 0595-433215 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum heeft vestigingen in Uithuizen, Warffum, Middelstum , Uithuizermeeden en Groningen.

Wij zijn opgeleid om alle voorkomende logopedische problemen te behandelen. Via regelmatige bij_en nascholing houden wij onze kennis uptodate. Doordat ieder van ons haar eigen specialisaties en interessegebieden heeft, bent u verzekerd van de beste zorg.
Mathilde Cleveringa is logopedist en klinisch linguist ( taalkundige)
Titia Sikma is logopedist en stemtherapeut en stemcoach

Communiceren met de ander is voor elk mens van wezenlijk belang. Wij zetten graag onze deskundigheid in om mensen met communicatieve problemen verder te helpen. Daarbij stemmen we steeds af op de behoefte van u als cliënt:.
Wat is uw klacht en wat wilt u graag bereiken . Afhankelijk van wat er aan de hand is kan het probleem opgelost worden óf leert u er zo goed mogelijk mee omgaan.

In onze praktijk bieden wij onderzoek, therapie en advies aan kinderen en volwassenen die problemen ondervinden bij het communiceren. U kunt bij ons terecht met problemen op het gebied van taal, spraak, adem, stem, slikken en gehoor.

Wat is logopedie

Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. In het dagelijks leven is het spreken onmisbaar. Om te spreken moeten wij ademen, gebruiken wij onze stembanden, keel, neus, kaken, tong en lippen. Om te kunnen spreken moeten wij ook kunnen horen, denken en begrijpen. Spreken is dus een ingewikkeld proces. Stoornissen daarin worden door de logopedist behandeld in samenwerking met huisarts, specialist of tandarts.
Logopedie is meer dan spraakles, omdat niet alleen spraakstoornissen zoals slissen, stotteren of slikken worden behandeld. Voor alle problemen die met spreken en verstaan te maken hebben, kunt u bij de logopedist terecht.

Wij houden ons dus bezig met communicatie in de ruimste zin van het woord.

Meer Logopedisten in de buurt

Deze Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Logopedisten in de buurt.