Maartenshof/Zorggroep Groningen

Maartenshof/Zorggroep Groningen

Schaaksport 100 102A, 9728PG, Groningen 050-5354550 Website

Openingstijden (19 jun - 25 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Zorggroep Groningen is gespecialiseerd in het verlenen van complexe zorg bij specifieke aandoeningen zoals Parkinson, COPD en CVA (hersenbloedingen en herseninfarcten). In Maartenshof behandelen we onder meer cliënten met Parkinson. COPD-patiënten kunnen op deze locatie terecht voor dagbehandelingen. Maartenshof ligt goed bereikbaar in Groningen-Zuid en heeft een centrale functie in de buurt.
Maartenshof heeft veel voorzieningen. Onze zorgverlening is kleinschalig en warm. U kunt hier terecht voor al uw behandelingen en therapieën.

Zorggroep Groningen is dé zorgaanbieder in de provincie Groningen. Wij onderscheiden ons in complexe zorg met specialisaties in onder meer Parkinson, COPD en CVA (hersenbloedingen en herseninfarcten). Deze complexe zorg leveren wij binnen de muren van Zorggroep Groningen. Wij zijn ook één van de grootse aanbieders van geriatrische revalidatiezorg in Noord-Nederland. Binnen Zorggroep Groningen hebben we een duidelijk beeld van de toekomstige (maatschappelijke) ontwikkelingen (visie) en hoe we hier de komende jaren in grote lijnen invulling aan willen geven (missie). Onze kernwaarden zijn de ziel van Zorggroep Groningen, ze zijn verweven in ons DNA. Zij zorgen ervoor dat wij echt onderscheidend zijn in de dagelijkse zorg voor onze cliënten.

In Maartenshof is een vestiging van het Expertise Behandelcentrum. Het EBC is een onderdeel van Zorggroep Groningen. Op de vestigingen van Zorggroep Groningen behandelen onze artsen en therapeuten de cliënten die bij ons verblijven. De volgende disciplines zijn aan het EBC verbonden: artsen, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, laborant, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen, psychomotorische therapeuten, specialist ouderengeneeskunde en de tandarts.

Meer Consultatiebureaus in de buurt

Deze Maartenshof/Zorggroep Groningen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Consultatiebureaus in de buurt.