Zorggroep Groningen

Zorggroep Groningen

Schaaksport 100102, 9728PG, Groningen 050-5354550 Website

Openingstijden (19 jun - 25 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Zorggroep Groningen organiseert wonen, zorg, welzijn en behandeling met name voor ouderen in de stad en provincie Groningen. Wij zijn bovenal een ‘maatschappelijke ondernemer’ die midden in de samenleving staat. Wij leveren zorg en dienstverlening in verschillende vormen binnen én buiten de muren van onze vijf locaties (A.G. Wildervanck – Veendam, Bloemhof – Ten Boer, Innersdijk – Ten Boer, Maartenshof – Groningen en Westerhave – Wildervank) en het Expertise Behandelcentrum Groningen.

Informatiepunt Zorggroep Groningen
Iedereen is welkom in een van onze Informatiepunten van Zorggroep Groningen. U vindt onze Informatiepunten op onze locaties en aan de Claremaheerd in Beijum (Groningen). U kunt hier terecht voor informatie en advies over wonen, zorg, welzijn en behandeling. Heeft u vragen over bijvoorbeeld opname in een verzorgings- of verpleeghuis, hulpmiddelen, huishoudelijke hulp, rolstoel en scootmobiel, huurtoeslag, inschrijving aanleunwoning, maaltijdvoorziening, WMO, woningaanpassing, bijzondere bijstand, alarmering of thuiszorg? In alle gevallen helpen wij u graag bij het zoeken naar een antwoord op uw vraag.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bereiken via (050) 549 5715 of via e-mail: informatiepunt@zorggroepgroningen.nl

Expertise Behandelcentrum (EBC)
Het EBC is onderdeel van Zorggroep Groningen. Op de vestigingen van Zorggroep Groningen behandelen onze artsen en therapeuten de cliënten die bij ons verblijven. De volgende disciplines zijn aan het EBC verbonden: artsen, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, laborant, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen, psychomotorische therapeuten, specialist ouderengeneeskunde en de tandarts. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen en chronische aandoeningen en complexe zorgvragen, zoals artrose, diabetes, CVA, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer, osteoporose en COPD.

Meer Consultatiebureaus in de buurt

Deze Zorggroep Groningen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Consultatiebureaus in de buurt.