Makelaardij Hup en Fidom

Makelaardij Hup en Fidom

Brinkstraat 45, 9411KL, Beilen 0593-541402 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij streven naar volle tevredenheid voor zowel de verkoper als de koper van een woning. Dit maakt dat wij u de beste oplossingen kunnen bieden voor alles wat bij de verkoop van uw woning komt kijken.

Onze medewerkers passen graag hun kennis en ervaring toe om u op professionele wijze te helpen. In onze dienstverlening staan daarbij drie unieke garanties centraal:
de makelaar behaalt een hogere verkoopprijs
de makelaar verkoopt uw woning sneller
door gedegen onderzoek koopt u voor de scherpste prijs.

Gegarandeerd kwaliteit:
bouwtechnische keuring bij alle woningen
de makelaar verzamelt bestemmingsplannen
de makelaar onderzoekt kadastrale gegevens
eventueel laat de makelaar bodemonderzoek uitvoeren.

Gegarandeerd goed wonen:
Garantieverzekering: Tegen verborgen gebreken Woonverzekering: Een opstal/inboedelverzekering garandeert de herbouwwaarde.

Woning verkopen

Het verkopen van uw woning kan een ingewikkeld traject zijn. Daarom staat Garantiemakelaars voor u klaar om de verkoop van uw woning zo goed en volledig mogelijk te realiseren. Tevredenheid staat bij Garantiemakelaars centraal. We realiseren een hoge opbrengst voor u, en u heeft uw woning sneller verkocht dan bij andere makelaars. In elke stap overlegt de makelaar met u.

Woning kopen

Een nieuwe woning kopen is een grote stap. Er komt een ingewikkeld proces bij kijken, waarbij wij u graag van dienst zijn. Garantiemakelaars biedt u alle zekerheid. U kunt gebruik maken van de volledige dienstverlening. Maar het is ook mogelijk onze makelaars in een later stadium in te schakelen.

Taxatie

Om de juiste waarde van een woning te kunnen bepalen kunnen wij een taxatie voor u uitvoeren. Met een juiste vraagprijs staat u sterk met onderhandelen. Maar een taxatie kan ook gebruikt worden om een hypotheek aan te vragen. Bij de taxatie wordt de staat van uw woning bepaald en wordt onderzoek gedaan naar de omgeving en bestemmingsplannen. Ook de ontwikkelingen in de markt worden meegenomen.