Marans Volvo Onderdelen VOF

Marans Volvo Onderdelen VOF

De Run 5108, 5503LV, Veldhoven 040-2535398 Website

Openingstijden (12 mrt - 18 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Marans b.v. gebruikte Volvo-onderdelen is gevestigd op het bedrijventerrein De Run 5108 in Veldhoven. De onderdelen- en werkplaatsreceptie laat zien dat Marans meer heeft te bieden dan originele gebruikte Volvo-onderdelen. Men kan er niet alleen voor onderdelen terecht. In de goed geoutilleerde werkplaats werken 3 gekwalificeerde monteurs die allen gemeen hebben dat ze zijn gespecialiseerd in onderhoud en herstel van Volvo-personenwagens. Tevens verkoopt het bedrijf goede gebruikte Volvo-personenwagens tot een prijs van om en nabij de € 10.000- en verzorgt APK-keuringen.

Naast de leverantie brengen wij ook de onderdelen aan en handelen in goede, niet te dure gebruikte wagens.Ook garantie voor een bepaalde periode is mogelijk voor auto's met meeneemprijzen.

Het accent van ons bedrijf ligt natuurlijk op het gebied van gebruikte onderdelen. Daartoe kopen wij schade-auto’s die worden gedemonteerd. Alle bruikbare onderdelen worden eraf gehaald en op geschiktheid nagekeken, schoongemaakt en waar nodig hersteld. Pas dan worden ze in ons magazijn opgeslagen en zijn voor de verkoop geschikt. Plaatwerk en chassisonderdelen komen ook in ons bestand voor. Zelfs autobody’s van een recent bouwjaar worden opgeslagen.

Ons klantenbestand herbergt nogal wat autobedrijven, maar ook leveren wij aan particulieren, die vaak niet enkel voor onderdelen komen, maar ook voor een advies. Onze ervaring leert dat mensen soms voor het verkeerde onderdeel komen. Wij adviseren hun dan eerst bepaalde zaken na te kijken want het gevraagde onderdeel is dan volgens onze mening niet kapot. Op deze handelswijze krijgen wij enkel maar positieve reacties. Dat is onze kracht”, aldus de heer Roordink. Marans b.v. geeft op de gebruikte volvo-onderdelen 3 maanden garantie.

Meer Autosloperijen in de buurt

Deze Marans Volvo Onderdelen VOF vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autosloperijen in de buurt.