Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Relder Parts Japanse Auto Onderdelen

Relder Parts Japanse Auto Onderdelen

Ommelpad 14, 6035PC, Ospel 0495-663434 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Relder Parts is een modern Japans auto-onderdelenbedrijf dat gespecialiceerd is in gebruikte onderdelen van de merken MAZDA,NISSAN en TOYOTA .Van deze auto's worden alle onderdelen die worden gedemonteerd eerst getest want RELDER PARTS geeft op al haar onderdelen minimaal 6 en maximaal 12 maanden garantie. Vervolgens worden ze gefotografeerd en in ons magazijn opgeslagen. Onderdelen zijn middels onze website online te bekijken en te bestellen. Levering geschied via DHL en betaling middels IDEAL en PAYPAL is mogelijk. Vervolgens worden de delen van de voertuigen die niet meer bruikbaar zijn maar wel belastend zijn voor milieu, zeer milieuvriendelijk gedemonteerd volgens strikte normen van de Provincie, ARN en Stiba.
Het bedrijf is verdeeld over 3 bedrijfsonderdelen.

Relder Parts:Hier wordt alle binnengekomen MAZDA,NISSAN en TOYOTA total loss-auto's gedemonteerd voor de onderdelenverkoop met 6 tot 12 maanden Stiba-Bovaggarantie. Alle delen zijn ONLINE te bekijken en te bestellen via WWW.RELDER.NL

Relder Recycling: Hier worden de oude afgedankte auto's verwerkt, uit deze auto's komen verschillende soorten materialen welke worden gescheiden en verzameld strikt volgens ARN-norm.

Relder Cars: Doorlopende voorraad van gebruikte handelsauto's en jonge Nederlandse Schadeauto's met COMPLEET KENTEKEN afkomstig van alle verzekeringsmaatschappijen verenigd in N.R.M en DISPATCH. Relder Cars heeft altijd ruim 150 auto's met schade te koop staan. Deze staan ook vermeld op RELDER.NL onder de button "schadeautos"

Relder Demontage: Een gedeelte op onze site, waarmee u een blik kunt werpen in onze vooropslag, Hierin staan de auto's die recent zijn binnengekomen maar nog niet zijn verwerkt in onze werkplaats.

Meer Autosloperijen in de buurt

Deze Relder Parts Japanse Auto Onderdelen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autosloperijen in de buurt.