Maters Huisartsenpraktijk H

Maters Huisartsenpraktijk H

Schoolstraat 1, 9163GE, Nes 0519-542018 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij verwondingen of spoedeisende klachten altijd direct naar de praktijk komen. Als u van tevoren belt of laat bellen, houden wij rekening met uw komst.

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!
Iedere werkdag wordt er een spreekuur gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt tussen 08.00 uur en 10.00 uur telefonisch of aan de balie een afspraak maken, zo mogelijk een of meerdere dagen van tevoren. Als u nog dezelfde dag wilt komen, belt u dan ' s ochtends vroeg. Wij proberen uw verzoek dan te honoreren.

Een gemiddeld consult duurt 10 minuten. Indien u meer tijd nodig denkt te hebben, bijvoorbeeld bij meer vragen, dan kunt u dit met de assistente overleggen. Zij reserveert dan meer tijd voor u. Bij grote drukte kan de assistente u vragen naar de reden van het spreekuurbezoek. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
In de zomermaanden (juli en augustus) is er naast het afsprakenspreekuur iedere werkdag een vrij spreekuur van 11.00 uur tot 12.00 uur.

De assistente staat u in principe de hele dag te woord en kan u vaak direct zelf helpen. Sommige vragen worden daarnaast voorgelegd aan de huisarts. Voor uitslagen kunt u om 13.30 uur bellen, met uitzondering van de woensdagmiddag. Zonodig wordt u dan doorverbonden met de huisarts.
Buiten de dagelijkse praktijktijden en in de weekenden is voor spoedgevallen alleen de dienstdoende arts bereikbaar. De telefoonbeantwoorder geeft u het nummer van de dienstdoende huisarts.

De doordeweekse avond- en nachtdiensten lopen van 17.00 uur tot 08.00 uur de volgende morgen.

Meer Artsen en specialisten in de buurt

Deze Maters Huisartsenpraktijk H vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Artsen en specialisten in de buurt.