Noordhoek D J huisarts

Noordhoek D J huisarts

Trompethoarn 42, 9051MP, Stiens 058-2573407 Website

Openingstijden (12 feb - 18 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Huisartspraktijk Noordhoek

De huisarts heeft spreekuur op aanvraag.U kunt ons iedere werkdag bellen van 8.20 tot 10.00 uur voor de volgende zaken;
*het maken van afspraken voor het spreekuur,
*het aanvragen van herhalingsrecepten ;de recepten die u tussen 8.20 en 10.00 uur aanvraagt liggen de volgende werkdag na 16.00 uur bij "Kring Apotheek Stiens"voor u klaar,
*het aanvragen van visites ,
*het aanvragen van telefoontjes ;u kunt een telefoontje aanvragen voor kort overleg met de dokter,voor het vernemen van laboratoriumuitslagen,uitslag brief specialist etc.(dit kunt u ook via de contact knop op onze website aanvragen)De assistente noteert uw naam en telefoonnummer.De dokter belt u in de regel 'smiddags tussen 15 en 17 uur terug op dezelfde dag of een of twee dagen later Dit is afhankelijk van de drukte op een bepaalde dag.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Wij hanteren de regel ; 1 klacht per spreekuur .

eer tijd

Heeft u meer dan 1 klachten of vraag?; Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.OP het spreekuur kunt u maximaal 2 klachten of vragen met de arts behandelen .

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Meer Artsen en specialisten in de buurt

Deze Noordhoek D J huisarts vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Artsen en specialisten in de buurt.