New Trend Trading Company BV

New Trend Trading Company BV

Spaarneweg 75, 2142EP, Cruquius 023-5298375 Website

Openingstijden (27 mrt - 2 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een eigen infrarood sauna klinkt misschien vreemd. Door de infrarood cabines van Newtrend is het juist helemaal niet vreemd. Newtrend biedt voor elk huis en iedere portemonnee een perfecte infrarood sauna cabine.

Zelf over een infrarood sauna beschikken wordt met Newtrend de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden voor elke plek en tegen aantrekkelijke prijzen, een infrarood cabine. Newtrend wil namelijk dat iedereen kan genieten van de heerlijke warmte en het rustgevende effect van regelmatig saunabezoek, zonder door anderen gestoord te worden of te moeten wachten. Gewoon thuis genieten en er -letterlijk- warmpjes bij zitten in uw eigen sauna. Newtrend maakt het mogelijk.

Infrarood, straling, sauna's en Newtrend
Infrarood straling klinkt misschien eng, maar het is iets dat overal om ons heen is, het geeft de warmte die we voelen in de zon en is niet schadelijk. Door speciale stralers in onze sauna cabines wordt infrarood straling opgewekt en ervaart u de aangename warmte, net als in de zon.

We kunnen infrarood straling niet zien. We voelen het als warmte en daarom is infrarood straling prima te gebruiken in sauna cabines. Deze straling moet natuurlijk wel gemaakt worden. In de loop der jaren zijn daar verschillende soorten stralers voor ontwikkeld en gemaakt.

Door productverbeteringen zijn de stralers die wij tegenwoordig in onze infrarood sauna’s inbouwen, zeer effectief en efficiënt. We maken gebruik van combinaties van paneelstralers en keramiekstralers om er voor te zorgen dat de straling die wordt gegenereerd, een prettige warmte en een comfortabel gevoel levert.

Onze nieuwe stralers zijn ook efficiënt, want energiezuinig. Voor u nog een voordeel want met onze infrarood stralers verbruikt u aanzienlijk minder stroom dan met andere sauna’s.

Bovendien gaan de Newtrend stralers lang mee. U krijgt niet voor niets 20 jaar garantie op onze stralers!

Een ander kenmerk van Newtrend infrarood sauna’s is het interieur van de cabines.

Meer Zwembaden en zwemscholen in de buurt

Deze New Trend Trading Company BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zwembaden en zwemscholen in de buurt.