Nobel Installatiebedrijf BV

Nobel Installatiebedrijf BV

Stormsweg 54, 2921LZ, Krimpen aan den IJssel 0180-516530 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al vele jaren zijn wij een bekend en vertrouwd adres in Krimpen a/d IJssel. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende installatiewerkzaamheden. Wij opereren hoofdzakelijk in de particuliere markt en daarom vinden wij een persoonlijke benadering van onze klanten het allerbelangrijkst. Ter voorbereiding op het werk brengen wij u vrijwel altijd een bezoek waarna vrijblijvend een offerte volgt.

Een goede voorbereiding is ten slotte het halve werk!
De uitvoering is in de handen van onze vaste ploeg eigen monteurs.

Badkamers
Het compleet renoveren van uw badkamer is één van de specialiteiten. Gezocht wordt samen met u naar een juiste verhouding van comfort, luxe en comfort. Pas als de voorbereiding compleet is afgerond inclusief een keuze in sanitair en tegels wordt door ons een complete aanbieding gedaan die tot dan toe helemaal vrijblijvend is. Alle werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie optimaal is. Voor advies en informatie willen wij u graag van dienst zijn.

Service en onderhoud
Het is zéér raadzaam om gedegen onderhoud te laten plegen aan uw gasgestookte toestellen. Het verhoogt uw rendement en bedrijfszekerheid en zorgt uiteindelijk voor een langere levensduur. Vele technische problemen laten zich zien tijdens periodiek onderhoud waardoor tijdig een reparatie uitgevoerd kan worden en dus grotere problemen kunnen worden voorkomen. Voor het onderhoud bieden wij u een aantal mogelijkheden. Het onderhoud wordt door ons jaarlijks gedaan. Wij maken na een jaar zelf een afspraak met u voor het plannen van het werk. Wanneer u tussentijds in de technische problemen komt, staat onze storingsdienst altijd voor u klaar.

Loodgieterswerk
Heeft u een probleem met uw riolering?
Moeten er aansluitpunten gemaakt worden voor een nieuwe keuken?
Heeft u per ongeluk in de gasleiding geboord?
Het kan allemaal gebeuren.

Meer Architecten in de buurt

Deze Nobel Installatiebedrijf BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Architecten in de buurt.