OME Vloeren & Interieur

OME Vloeren & Interieur

Zwolseweg 17, 7412AA, Deventer 0570-613156 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

O.M.E. ... de basis van elk interieur

Functioneel, representatief en van een gedegen kwaliteit, dat zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van een vloerbedekking. Een goede vloer zorgt voor jarenlang plezier. Wanneer kwaliteit en goede smaak bij de inrichting van een interieur van belang zijn, is O.M.E. een verantwoorde keus.

Al meer dan 56 jaar lopen misschien wel miljoenen mensen over onze vloeren. In verpleeg- en ziekenhuizen, kantoren, kazernes, scholen, winkels, particuliere woningen enzovoort. Voetstappen die stevig gezet kunnen worden door onze onvoorwaardelijke keuze voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en verantwoord design. Ook aan het leggen van een goede ondervloer besteden wij veel aandacht.

Elke relatie is belangrijk. Grote projecten, kleine projecten, met veel elan en professionaliteit voeren wij ze voor u uit. Elke werknemer in ons bedrijf is op de hoogte van uw order. Dat leidt tot een nauwe betrokkenheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Onze website
U vindt op onze website o.a. korte omschrijvingen van harde en zachte vloerbedekkingen. Omdat deze producten uitgebreid op de verschillende websites van de betreffende fabrikanten te zien zijn, hebben wij voor u een aantal links gemaakt, waarmee u gemakkelijk de gewenste informatie kunt vinden.

Homogene projectvloeren:Wanneer de vloer veelvuldig in aanraking komt met water, adviseren wij homogene vinyl of rubber. Veelal is dat een 2 mm dikke harde vloerbedekking die van onder tot boven één massieve ondoordringbare laag vormt en doorgaans onderhoudsarm is. Forbo Flooring, Tarkett, Mipolam Gerflor en Freudenberg zijn al jarenlang betrouwbare fabrikanten op deze markt.

Onze merken:

Forbo
Gerflor
Nora
Tarkett

ProjecttapijtDe vloeren van kantoorruimten, woonkamers van o.a verpleeghuizen en andere instellingen worden vanwege intensief gebruik veelal voorzien van een projecttapijt.

Meer Interieurontwerpers in de buurt

Deze OME Vloeren & Interieur vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Interieurontwerpers in de buurt.