Oefentherapie Cesar Nijmegen Centrum & Oost

Oefentherapie Cesar Nijmegen Centrum & Oost

Marienburg 67, 6511PS, Nijmegen 024-3221589 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij Oefentherapie Cesar Centrum Oost begeleiden Aart ter Haar en Elles Huijsman u graag om uw lichamelijke klachten te verhelpen of er beter mee om te leren gaan. Door gebruik te maken van o.a. lichaamsoefeningen op maat, houdingsadvies, mobilisaties, oefeningen voor bewustwording, ontspanning en ademtraining, gesprekken en soms massage proberen we u te helpen uw klachten te laten verdwijnen, te verminderen en te voorkomen. Kenmerkend voor onze werkwijze is gedegen onderzoek en individuele begeleiding op maat met aandacht voor persoonlijk contact.

U kunt vooral bij ons terecht voor rug- of nekklachten (ook met uitstraling, klachten waarbij spanningen een rol spelen zoals angst- en paniekklachten/hyperventilatie, overspanning/burn out, hoofdpijn, onverklaarde lichamelijke klachten (SOLK) of lichamelijke/emotionele gespannenheid en houdings- en werkgerelateerde klachten.

De praktijk is gevestigd aan de Mariënburg 67 tegenover de Stadswinkel en Lux in het centrum van Nijmegen. We zijn telefonisch bereikbaar op 024-3221589 en per e-mail: info@cesarnijmegenoost.nl. De praktijk is prima bereikbaar per auto, fiets en bus (lijn 8 halte Hertogplein op 1 minuut loopafstand; verder o.a. lijnen 2,13,15,57,58,300,331 vanaf halte Burchtstraat evenals vele lijnen vanaf Plein '44 en lijn 9 vanaf Prins Bernhardstraat, allen op 5 minuten lopen). Afspraken zijn mogelijk van maandag t/m donderdag.

Aart ter Haar en Elles Huijsman hebben beiden jarenlange ervaring. Naast hun werkzaamheden voor oefentherapie Beuningen en oefentherapie Cesar in Medisch Centrum Sint Anna werken ze sinds april 2011 ook in Nijmegen centrum en Oost. De praktijk is een voortzetting van oefentherapie Cesar Broerdijk.
Aart en Elles zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (BIG), lid van de beroepsvereniging voor oefentherapeuten (VvOCM) en geregistreerd als Psychosomatisch Oefentherapeut.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Oefentherapie Cesar Nijmegen Centrum & Oost vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.