Ons Marieke Kinderopvang

Ons Marieke Kinderopvang

Staartsestraat 6, 4635BB, Huijbergen 0164-646230 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Ons Marieke is een kleinschalig, professioneel en flexibel kindercentrum voor dagopvang (DO) en buitenschoolse opvang (BSO) met 2 unieke locaties in Huijbergen. DO Staartsestraat 6 en BSO De SOOS Boomstraat 5a

In Huijbergen wordt dagopvang (22 kindplaatsen) verzorgd aan de Staartsestraat 6. De beperkte schaal en het gebalanceerde programma met VVE-activiteiten bieden een optimale omgeving voor de verzorging en ontwikkeling van de kinderen.
De BSO (30 kindplaatsen) is ondergebracht in De SOOS aan de Boomstraat 5a. Deze voormalige gymzaal bij de basisschool Ste Marie is omgebouwd tot een aantrekkelijke opvangruimte. waar afwisselende / afgestemde programma’s worden aangeboden. Verder biedt Ons Marieke in Huijbergen de keuzemogelijkheid voor overblijven op school o.l.v. vrijwilligers of gebruik van de lunch in het kindercentrum.
Als deelnemer van de Huijbergse Brede School biedt Ons Marieke tevens aansluiting op de activiteiten van locale verenigingen waardoor sluitende dagarrangementen kunnen worden geboden. De locatie in Huijbergen is geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur.

Ons Marieke streeft er naar een opvoedingsituatie te bieden die aansluitend en aanvullend is op de opvoedingssituatie thuis. In het kinderdagverblijf en de BSO ontmoeten kinderen andere kinderen in groepsverband. Het is een plaats waar kinderen leren omgaan met andere kinderen, door onder meer samen te spelen, te eten en te slapen. Door het omgaan met andere kinderen leren kinderen de uitwerking van hun gedrag op anderen kennen. Mede hierdoor krijgen kinderen inzicht in hun eigen gevoelens en leren ze een scala aan reactiemogelijkheden. Tevens leren kinderen al vroeg de betekenis van delen, helpen, rekening houden met de ander, omgaan met conflicten en opkomen voor je zelf. Spelenderwijs leren ze zelf de wereld ontdekken.
Een pedagogisch plan vormt de basis van een optimale en zo breed mogelijke ontwikkeling van de kinderen.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Ons Marieke Kinderopvang vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.