Oortman Automobielbedrijf Tonny

Oortman Automobielbedrijf Tonny

Gronausestraat 294, 7581PZ, Losser 053-5384252 Website

Openingstijden (24 jul - 30 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Automobielbedrijf Tonny Oortman in Losser is reeds in 1981 opgericht en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd in het actief in- en verkopen van alle merken auto's, waarvan wij ook het complete onderhoud voor onze rekening nemen.
Wij beschikken over een moderne en ruim opgezette werkplaats waar uw auto totaal in onderhoud gehouden wordt.
Naast grote en kleine onderhoudsbeurten en aircoservice zijn wij ook gespecialiseerd in schadetaxaties, -reparaties en ruitherstel. Wij beschikken over de modernste uitleesapparatuur.
Tevens kunt u bij ons terecht voor een nieuwe APK-keuring.
Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. U bent altijd welkom, ook zonder afspraak.

Autobedrijf Tonny Oortman is een RDW-erkende keuringsinstantie en keurt personenauto's en bedrijfsauto's van alle merken en types tot 3500 kilo. APK is gratis bij grote beurt.

Periodiek onderhoud van uw auto
Omwille van uw veiligheid en de bedrijfszekerheid van de auto heeft deze regelmatig een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig. Autobedrijf Tonny Oortman beschikt over alle moderne uitleesapparatuur en gereedschappen om deze voor u uit te voeren.

Naar gelang het gebruik ervan heeft ook een airconditioning onderhoud nodig. De techniek en apparatuur om airco's af te vullen of schoon te maken heeft Autobedrijf Tonny Oortman natuurlijk in huis. Regelmatige controle is noodzakelijk, en voorkomt onnodige schade aan uw airconditioning.

Naast repareren en vervangen van banden kan Autobedrijf Tonny Oortman u ook adviseren bij de aanschaf van banden. De banden vormen het enige contact tussen de auto en de weg, en daarom zijn ze één van de belangrijkste onderdelen van een auto. Als specialist op het gebied van banden kunnen wij u informeren én adviseren over de mogelijkheden. Bovendien heeft u keus uit banden van alle bekende merken. Wij monteren deze banden uiteraard met zorg voor u, en u heeft eventueel de mogelijkheid om uw zomer- en winterbanden bij ons op te slaan.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Oortman Automobielbedrijf Tonny vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.