Orthodontie Spijkenisse

Orthodontie Spijkenisse

Seinestraat 100, 3207CJ, Spijkenisse 0181-625300 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Praktijk voor Orhtodontie Krajenbrink bestaat al sinds 1990 en is zeer centraal gelegen in Spijkenisse. Nadat het definitief behandelplan is besproken met de patiënt(e) worden er behandelafspraken gemaakt. De duur van de totale behandeling is altijd afhankelijk van de te corrigeren afwijking(en), de conditie en de ontwikkeling van het gebit. Orthodontie werkt met subtiele en nauwkeurig gedoseerde (kleine) krachten. Langzaam maar zeker worden tanden en kiezen verplaatst en rechtgezet.

De meeste verzekeraars in Nederland hebben in hun aanvullende pakket een vergoeding opgenomen voor de kosten van een orthodontische behandeling.

Voor patienten die in behandeling zijn is er een inloopspreekuur voor het verhelpen van klachten aan de beugel. Voor dit inloopspreekuur hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

Vanaf 10½ a 11 jarige leeftijd wordt meestal het eerste consult gepland. Dit is vaak het beste moment om te beoordelen of een orthodontische behandeling gewenst, dus nog voordat alles gewisseld is. Wordt gewacht totdat alles gewisseld is, dan worden de meeste orthodontische behandelingen onnodig ingewikkeld en heeft de patient vaak al een leeftijd waarop de motivatie al een stuk minder is geworden. Ook zullen extracties (trekken van kiezen) vaker noodzakelijk zijn.
Bij een eerste bezoek aan de praktijk wordt u eerst bij de balie ontvangen, waar o.a. uw gegevens gecontroleerd zullen worden. Er zal alvast een overzichtsfoto van het gebit (orthopantomogram) gemaakt worden. Hierna zal in de consultkamer o.a. de staat van het gebit en de stand van de kaken worden onderzocht en met u overlegd worden of een actieve orthodontische behandeling nodig en zinvol is, en of deze op korte termijn moet aanvangen.
Als behandeling noodzakelijk en zinvol is, wordt er meestal een aparte afspraak gemaakt voor het vervaardigen van digitale röntgenfoto`s van het gebit en van de schedel en voor het maken van afdrukken van het gebit (het zgn. "happen").

Meer Tandartsen in de buurt

Deze Orthodontie Spijkenisse vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tandartsen in de buurt.