Paul Munting Gitaarlessen Groningen

Paul Munting Gitaarlessen Groningen

Engelberterweg 36, 9723EM, Groningen 06 11564221 Website

Openingstijden ( 4 dec - 10 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

In de schoolvakanties regio Noord is er geen les, tenzij anders afgesproken. Lessen buiten bovengenoemde tijden in overleg.

Koopavond

 • Maandag: 21:30
  Woensdag - donderdag: 21:30

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een instrument leren spelen en dan zelf muziek maken? Leuk! Helaas zijn er steeds minder mensen die dit doen. Waarom eigenlijk? We hebben steeds meer vrije tijd en het is één van de leukste dingen om te doen. Het mooie is dat het ook niet uit maakt of je 7 jaar of 77 jaar bent. Het geeft de wereld kleur en het schijnt ook nog eens intelligent te maken…….

In veel muziekstijlen is de gitaar niet meer weg te denken. Van lieflijk gitaargetokkel bij het kampvuur tot ronkende gitaarsolo’s in een concertzaal. Het is een prachtig instrument, niet duur en gemakkelijk mee te nemen. Er zijn al prima (2e hands) gitaren voor lage prijs te koop. Neem voor prijzen neem contact op. Het is verstandig om met nylon snaren te beginnen, omdat stalen snaren wat pijnlijker zijn.

Ik woon in Engelbert. Dus woon je in Groningen, Meerstad, Middelbert, Harkstede, Ruischerbrug, Lewenborg of Westerbroek? Dan kun je nu lekker dichtbij huis gitaarlessen nemen. Uiteraard ben je ook welkom als je verder weg woont. De muziekkamer is sfeervol en heeft een goede akoestiek. Ouders kunnen in de huiskamer wachten of in de zomer in de tuin hun zen momentje pakken. Ook les aan huis is mogelijk.

Van mijn 19e tot mijn 23e heb ik gitaarles gehad. Daarna heb ik in veel bandjes gespeeld als zanger, gitarist en mondharmonicaspeler. In 2004 heb ik de CD “een vlaigende dagdreum” gemaakt met de band the Fiddlesticks. Na 30 jaar gewerkt te hebben als leidinggevende bij verschillende bedrijven ben ik nu, naast gitaarleraar, parttime pgb begeleider van blinde/slechtziende mensen.

Zelf ben ik geschoold met vooral notenschrift Voor mij werd het gitaarspelen pas echt leuk toen ik de akkoorden en de folk liedjes ontdekte (duizenden folkliedjes zijn met 3 akkoorden te spelen).
In mijn lessen combineer ik daarom vanaf het begin het melodisch leren spelen (notenschrift) met het spelen van akkoorden (slaggitaar). Hiervoor gebruik ik boeken waarbij cd's zitten met ruim 100 liedjes, zodat je direct leert samen te spelen.

Meer Muziek, Films & Games in de buurt

Deze Paul Munting Gitaarlessen Groningen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Muziek, Films & Games in de buurt.