VIREMA Video Producties

VIREMA Video Producties

Foarwei 209, 9298JJ, Kollumerzwaag 0511-540123 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

VIREMA, een succesvolle organisatie binnen de AudioVisuele reclamemarkt in het noorden van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in AudioVisuele producties, zoals reclamespots, promotiefilms, live-registratie, animatie, presentaties en internetsites. Wij beschikken intern over alle faciliteiten zoals camera's, montagesystemen en een crane voor mooie vloeiende camerabewegingen.

Zie voor verschillende video producties op ons youtube kanaal:
Klik hier - www.youtube.com/viremavideo

VIREMA Videoproducties ontwikkelt hoofdzakelijk professionele AudioVisuele producties. Daarbij is de juiste strategie en een flinke portie creativiteit noodzakelijk. De eerste fase is het ontwikkelen en uitwerken van het idee, script, scenario en de planning.

Het scenario wordt in fase 2 uitgewerkt met professionele productiemiddelen om kwaliteit te garanderen. Voor video opnames heeft VIREMA verschillende professionele schouder camera's. Daarbij is VIREMA in het bezit van een crane voor soepele en strakke opnames. Bij de montage maken we gebruik van Matrox systemen SD en Full-HD formaat. VIREMA ontwikkelen animaties. De animaties kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Promotie- en voorlichtingfilms, Grafische animaties en presentaties, Reclamespots, Registraties van festiviteiten en optredens, Audiovisuele media voor op uw website.

VIREMA is gevestigd in Kollumerzwaag.

Bezoekers en postadres:
Foarwei 209
9298 JJ
Kollumerzwaag

Telefoon: 0511-540123
Mobiel: 06-28963714
e-mail: info@virema.nl

Met een promotiefilm laat u zien wat uw bedrijf te bieden heeft. Bij een voorlichtingsfilm probeert u bij de doelgroep een duidelijke boodschap over te brengen, wat eventueel leidt tot gedragsverandering. Bij een dergelijke film wordt veel aandacht besteed aan de inhoud, vorm, structuur en sfeer. Een promotiefilm geeft een duidelijk beeld van uw bedrijf. Er kan worden ingegaan op de ontstaansgeschiedenis de verdere ontwikkeling van het bedrijf en de producten of diensten.

Meer Muziek, Films & Games in de buurt

Deze VIREMA Video Producties vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Muziek, Films & Games in de buurt.