Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Petra Busio Energetisch Therapeut

Petra Busio Energetisch Therapeut

Zandheuvel 59, 4901HV, Oosterhout 06-10564703 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Petra Busio, natuurgeneeskundige in Oosterhout in Noord Brabant en bij velen bekend als “het kruidenvrouwtje”, werkt vanuit een holistische visie; de lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de cliënt worden tegelijkertijd behandeld. Komt het menselijk energiesysteem door het opheffen van storingen of door het ontvangen van helende energie weer in balans, dan brengt dat ook lichaam en geest weer in evenwicht.

Dit is vaak het begin van een herstel.

Paranormale therapie is een universele, oeroude behandelwijze van ziekten en aandoeningen, de levensenergie kan het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest bevorderen. Daarbij is niet het wegnemen van de klacht het belangrijkst, maar het zoeken naar en het behandelen van storingen en blokkades in het energiesysteem van de cliënt.

Petra Busio is al 10 jaar actief bezig in Oosterhout met het organiseren van de jaarlijkse beurs “De Lichtcirkel” en afgelopen jaar de Miracle. Zij is ook actief als bestuurslid van Stichting “De Verbinding”.

Haar verschillende disciplines zijn:
■ Paranormale therapie.
■ Automatisch schrift.
■ Spontane waarnemingen.
■ Het boek “Overgewicht Als licht”.
■ Het geven van verschillende workshops.

Petra Busio heeft een TBNG verzekeringscertificaat en is aspirant lid van het verbond Beroepsorganisatie van natuurgeneeskundige therapeuten. En hoop in mei 2012 De opleiding HBO voor paranormaal therapeut afgerond te hebben zodat u uw rekening via uw zorgverzekering vergoed krijgt.

Opgeleid in Stress counseling, omgaan met je paranormale vermogens, vele spirituele workshops gevolgd. En natuurlijk via automatisch schrift met de goddelijke wereld mag ik veel wijsheid ontvangen.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Petra Busio Energetisch Therapeut vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.