RBC Huiswerkinstituut

RBC Huiswerkinstituut

Groningerstraatweg 30, 8921TR, Leeuwarden 058-2660717 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het RBC Huiswerkinstituut is al ruim 22 jaar een vertrouwd adres in Leeuwarden voor de professionele, maar vooral persoonlijke, begeleiding van uw schoolgaande kinderen. Wij geven begeleiding aan leerlingen van basisschool-, voortgezet-, en hoger onderwijs

Ons doel is eenvoudig: wij streven naar een optimale en kwalitatief hoogwaardige (huiswerk-) begeleiding van scholieren uit het basis- en voortgezet onderwijs en willen in één keer een soepele overgang naar een hogere klas dan wel het slagen voor het (eind-) examen met hen realiseren.

In ons statige, rustieke 100-jaar oude pand aan de Groningerstraatweg 30 te Leeuwarden kan huiswerk worden gemaakt in zeer aangename ruimten die speciaal voor het prettig werken zijn ingericht.Zo kan er in een groep worden gewerkt maar ook individueel. Uit onderzoek blijkt dat de meeste leerlingen huiswerkbegeleiding - in een andere locatie dan op school - vele malen prettiger vinden.

Onze manier van begeleiden is dermate zorgvuldig van samenstelling dat wij uw kind gedurende de studie optimaal kunnen ondersteunen met:
- huiswerkbegeleiding (leerwerk/maakwerk)
- bijlessen in alle vakken, alle niveaus
- leervaardigheden o.a. plannen en ‘leren-leren’
- examentraining en proefexamen
- profiel,- studie,- en beroepskeuze onderzoek
- individuele coaching

Er is door het gehele gebouw een draadloze WIFI aansluiting voor werken met een laptop .Eten en drinken zijn tegen kostprijs bij ons verkrijgbaar.

Voor leerlingen die te ver weg wonen om ons te bezoeken is het mogelijk kwalitatief goede bijlessen te krijgen van een vakdocent op afstand via ons eigen bijlesplatform: RBC-MeetOnline. Weten hoe dat werkt? Zie: http://rbc-huiswerkinstituut.nl/bijles-op-afstand.html

Onze integere, serieuze en zeer persoonlijke aanpak in de afgelopen jaren heeft geleid tot de normering 'zeer goed' zijnde de gemiddelde score van de honderden leerlingen en ouders die reeds van onze diensten gebruik hebben gemaakt in de afgelopen jaren.

Meer Onderwijs en cursussen in de buurt

Deze RBC Huiswerkinstituut vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Onderwijs en cursussen in de buurt.