Thuis in Huiswerk

Thuis in Huiswerk

Brouwersstrjitte 10, 9251JA, Burgum 06-12268927 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij Thuis in Huiswerk staat het kind/ de jongere centraal en is een warme, huiselijke sfeer de basis voor een goede open samenwerking. Immers wanneer een kind/jongere zich niet prettig voelt in een leeromgeving is er geen motivatie om te presteren.

Huiswerkbegeleiding
Bijlessen, ook in rekenen en taal (MBO/HBO)
Examentraining
Individuele begeleiding en oplossingsgerichte coaching
Bijlessen in rekenen en taal voor basisschool leerlingen
Cito-training

Basisschoolleerlingen:

Het komt vaker voor dat leerlingen op de basisschool tegen knelpunten oplopen. Dit kunnen problemen met de taalontwikkeling, rekenen, informatieverwerking of andere vaardigheden zijn. Op de meeste basisscholen wordt dit in een vroeg stadium door de docent gesignaleerd en vaak wordt dan extra aandacht gegeven in de vaardigheden waar de leerling moeite mee heeft. Soms is die extra aandacht niet voldoende om de achterstand tijdig in te lopen.

Samen met de ouders wordt een praktische aanpak besproken om bepaalde basisvaardigheden te verbeteren.

Begeleiding bij maak- en leerwerk:

Een groot voordeel van de huiswerkbegeleiding bij Thuis in Huiswerk is dat de leerling na schooltijd of in zijn tussenuren direct kan beginnen met het maken van schoolopdrachten. Met de hulp van de aanwezige begeleider kan hij de informatie, die nog redelijk kort in het geheugen zit, toepassen op de huiswerkopgaven en het leerwerk. Dit voorkomt een verlies aan informatie en uitstelgedrag door de leerling. Het kost de leerling veel minder tijd dan wanneer hij de opdracht enkele dagen later zou maken.

Planning:

Voordat de leerling aan zijn maak- en leerwerk begint wordt eerst samen met de studiebegeleider de aanpak besproken en een planning opgesteld. Op deze manier ontstaat voor de leerling een goed inzicht in de juiste invulling en uitvoering van zijn huiswerk.

Een studieplanning die voorziet in voldoende voorbereidingstijd, is een goed uitgangspunt voor het behalen van een goed resultaat.

Meer Onderwijs en cursussen in de buurt

Deze Thuis in Huiswerk vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Onderwijs en cursussen in de buurt.