Ray van den Berg Kappers & Haarwerken

Ray van den Berg Kappers & Haarwerken

Hilbersplein 29 27, 1944RB, Beverwijk 0251-234041 Website

Openingstijden (20 feb - 26 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Ray van den Berg kappers & haarwerken is een toonaangevende kapsalon, make-up studio en haarwerk-pruiken salon aan de rand van Beverwijk en Heemskerk. Méér dan alleen een kapsalon is onze visie! Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een salon waar kwaliteit, vakkennis en beleving onze speerpunten zijn. De haarwerk-pruikensalon heeft een geheel eigen plek binnen ons bedrijf, dit in het naastgelegen pand, Hilbersplein 27.
Wij als kapper denken verder dan alleen knippen. Het gaat om de uitstraling die bij je past. Onze klantgerichte haarstylisten en visagisten hebben één doel voor ogen: jou mooier maken. Niet alleen op het gebied van knippen, kleuren, styling en productadvies. Maar ook de juiste make-up adviezen en het onderhoud van de reeds verkregen coupe worden uiteraard goed besproken. Verder kunt u, indien gewenst, advies krijgen op het gebied van haar en hoofdhuidproblemen, zoals haaruitval al dan niet veroorzaakt door bijvoorbeeld hormoonproblemen, erfelijkheid, alopecia of chemotherapie.
De pruiken en haarwerken hebben en geheel eigen plek in onze salon ingenomen. In een aparte salon (naast de kapsalon) met drie aparte ruime paskamers, afgesloten en geluiddicht, wordt u geholpen door één van onze haarwerkspecialisten. Zij willen iedere klant, al dan niet met tijdelijke haarvermindering of uitval een persoonlijk en individueel advies geven tijdens een vrijblijvend gesprek. Iedere pruik / haarwerk welke door onze salon geleverd wordt is specifiek voor u besteld. Wij leveren daardoor niet of nauwelijks uit voorraad. Indien noodzakelijk kunnen wij binnen 24 uur leveren en bezoeken wij des gewenst u aan huis of in onze salon in het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk. Door de jarenlange ervaring en samenwerking mogen wij pruiken leveren via alle zorgverzekeraars. Wanneer u tijdens chemotherapie een Coldcap behandeling ondergaat, kunt u altijd kosteloos een haarwerk bij ons reserveren.

Meer Haarwerken en pruiken in de buurt

Deze Ray van den Berg Kappers & Haarwerken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Haarwerken en pruiken in de buurt.