Sikkenk Haarspecialisten

Sikkenk Haarspecialisten

Wagenweg 122, 2012NJ, Haarlem 023-5325883 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Sikkenk haarspecialisten is sinds 1928 een begrip in Nederland op het gebied van haarwerken. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van ons familiebedrijf. Drie generaties ervaring maakt dat we de beste kwaliteit in haarwerken kunnen bieden.

Wij hebben tevens de grootste collectie pruiken op voorraad in heel Nederland. Ruim 1000 modellen in verschillende haartinten, zodat u altijd voldoende keuze heeft. Kort, trendy, klassiek of lang: bij ons kunt u het kapsel vinden dat bij u past. En dat alles in een sfeervolle en prettige omgeving.
Omdat we op afspraak werken kunt u in alle rust verschillende kapsels passen, waarbij een van onze gediplomeerde haarwerksters u goed kan adviseren.

Gelukkig zijn onze haarwerken niet van echt te onderscheiden. Een natuurlijke uitstraling staat bij ons centraal. Wij letten op uw gezichtsvorm, uw wensen en uw eigen haarkleur en benaderen deze zo natuurgetrouw mogelijk.
Maar ook als u iets heel anders wilt met uw kapsel kunnen wij u goed adviseren. Natuurlijk kunt u altijd iemand meenemen om u te helpen bij uw keuze.

Wij beschikken over een eigen atelier waar uw haarwerk op maat gemaakt kan worden. Onze haarwerksters kunnen uw haarwerk aan uw persoonlijke wensen aanpassen, gewoon terwijl u wacht. Als u in de regio woont en wegens ziekte of handicap niet onze winkel kunt bezoeken, kan een van onze haarwerksters u ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Sikkenk haarspecialisten is een landelijk erkend zorgverzekeraar leverancier. Wij kunnen de vergoeding van uw zorgverzekeraar direct in mindering van het aankoopbedrag brengen, en nemen u de administratieve rompslomp uit handen. Ook hebben wij diverse mooie modellen in huis die we voor het bedrag leveren die uw zorgverzekeraar uitkeert.

Na de aanschaf van uw haarwerk blijven we u graag van dienst; met de verzorging van uw kapsel, persoonlijk advies en goede service.

Meer Haarwerken en pruiken in de buurt

Deze Sikkenk Haarspecialisten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Haarwerken en pruiken in de buurt.