Remmerswaal Automatisering B.V.

Remmerswaal Automatisering B.V.

Raadhuislaan 4, 2242CP, Wassenaar 070-5170311 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Remmerswaal Automatisering is in april 1997 begonnen en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een allround automatiseringsbedrijf. Wij richten ons op de best passende oplossing voor elke klant, dat begint met:

-Kennis van kwaliteit,
-Kostenbewustzijn,
-Persoonlijk contact,
-Goed begrip van de verwachtingen

Bij ons staan de gebruiker en zijn doel voorop, in plaats van de technologie. Wij doen niet ingewikkeld over computers en schermen niet met termen. Wel leveren wij altijd maatwerk voor zowel de zakelijke markt als particulieren.

Voor elke klant zoeken wij de beste oplossing. Dat begint met kennis van kwaliteit, kostenbewustzijn, persoonlijk contact en een goed begrip van de verwachtingen. Dat resulteert in een helder advies en betrouwbaar systeem of netwerk.

Exact Consultancy
Software is van vitaal belang wanneer u een organisatie op een functionele manier wilt runnen, maar dan is het wel belangrijk dat u de software op de juiste manier inzet. Dankzij de Exact consultancy van Remmerswaal Automatisering kan de software worden geïmplementeerd en wordt u als bedrijf getraind in de mogelijkheden die de software biedt. Hierin gaan wij een stapje verder dan anderen, om te zorgen dat u ook efficiënt kunt blijven werken.

Netwerkbeveiliging
Om uw netwerk zo goed mogelijk te beschermen levert Remmerswaal Automatisering een viertal producten: back-up online, anti-spam, anti-virus en firewalling. Deze producten zijn ontwikkeld door onze vaste partners: Avira, Astaro en Sophos.

Servers & Hosting
Remmerswaal Automatisering doet al jaar en dag zaken met Hewlett Packard en is op de hoogte van alle mogelijkheden die zij aanbieden. Van werkstations tot aan zware servers en van deskjet printers tot grote multifunctionals. Is uw server toe aan vervanging en heeft u vragen, Remmerswaal Automatisering weet ze te beant- woorden en u te voorzien van goed advies.

Cloud
Ook Remmerswaal Automatisering is begonnen met hosting en in-the-cloud werken.

Meer Computers en randapparatuur in de buurt

Deze Remmerswaal Automatisering B.V. vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Computers en randapparatuur in de buurt.