Rob Ras Tuinrealisatie

Rob Ras Tuinrealisatie

Gravenkasteel 34, 6028RL, Gastel 0495-497200 Website

Openingstijden (30 nov - 6 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

di t/m do:december,januari,februari,juli, augustus gesloten; za:overige dagen op afspraak

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Rob Ras Tuinrealisatie is een bedrijf van professionele hoveniers uit Gastel dat u kan helpen met het realiseren van al uw tuinwensen. Wij verzorgen op maat gemaakte schuttingen, tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud voor vrijstaande panden, rijtjeswoningen en landhuizen. Maar ook voor balkons en dakterrassen. Ook voor periodiek onderhoud kunt u altijd bij ons terecht.

Wij zijn vakbekwame en ervaren hoveniers waar u terecht kunt voor alles wat met uw tuin te maken heeft. Wij bieden onze hoveniersdiensten aan particulieren, woningbouw verenigingen, bedrijven en vereniging van eigenaren aan. Onze hoveniers kunnen alle tuinwensen voor u realiseren. Wij werken vanuit de eisen en voorkeur van onze opdrachtgevers, maar voorzien u altijd van gedegen advies met betrekking tot de mogelijkheden.

Garanties
Als ervaren hoveniers garanderen wij u het volgende:

- Professioneel personeel
- Duidelijke afspraken
- De beste materialen
- Persoonlijk en gedegen advies

Tuinaanleg

Als ervaren hovenier voorzien wij in uw complete tuinaanleg. We beginnen met een afspraak bij u thuis. Wij bekijken samen met u wat er mogelijk is, welke uitstraling uw tuin van zichzelf heeft en welke wensen u graag terug wilt zien. Indien gewenst komen we met een ontwerp en een voorlopige prijsopgaaf. U geeft aan wat u daaraan eventueel veranderd wilt hebben en wij passen dit aan. Vervolgens gaan wij over tot het aanleggen van de tuin van uw dromen. Bij ons wordt de tuinaanleg uitsluitend door professionals uitgevoerd. Met betrokkenheid en oog voor uw specifieke wensen zorgt het team ervoor dat alles precies volgens de afspraken wordt uitgevoerd.

Tuinonderhoud

U hebt een mooie tuin, maar helaas geen tijd om die ook mooi te houden. Kies dan één van de vele onderhoudsmogelijkheden die wij u aanbieden. Dit kan vanaf één of twee keer per jaar, maar ook wekelijks onderhoud behoord tot de mogelijkheden. Een mooie tuin heeft onderhoud nodig. Wij kunnen dit voor u regelen.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Rob Ras Tuinrealisatie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.