Schatorie Kessel Dakbedekkingen

Schatorie Kessel Dakbedekkingen

Molenstraat 33, 5995BH, Kessel 077-4622837 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom op de website van Schatorië Dakbedekkingen Kessel. Schatorië is een meer dan bekende naam in de dakbedekkingswereld. Sinds 1400 is het beroep dakdekker overgegaan van generatie op generatie....

Meer over de historie van Schatorië kunt u vinden onder de button "Het bedrijf". Bent u op zoek naar mogelijkheden voor dakbedekkingen, neemt u dan eens een kijkje onder de buttons "Nieuwbouw" en "Renovatie". Hier ziet u referenties met duidelijke foto's. Van luxe villa tot projectbouw... Schatorië dakbedekkingen is uw optimale partner op het gebied van alle soorten dakbedekkingen.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze website. Mocht u vragen of opmerkingen hebben n.a.v. deze website, stuurt u ons dan een e-mail (info@schatorie.nl). Wij zullen er zorg voor dragen om z.s.m. een reactie te geven.

Met vriendelijke groet,

Ruud Jacobs
Schatorië Dakbedekkingen Kessel BV

De historie van de Leidekkers familie Schatorië gaat terug tot circa 1400 (Noord Frankrijk). Tom (Jung) Schatorië vestigt zich in 1941 in Kessel na jaren samen met zijn broers Jos en Gerrit in Panningen het bedrijf te hebben gerund.

De bedrijven zijn zelfstandige vestigingen geworden. Tegenwoordig wordt het bedrijf in Kessel geleid door Ruud Jacobs, kleinzoon van Jung Schatorië. De werkzaamheden bestonden destijds grotendeels uit leienwerk aan kerken en monumentale panden. In de loop der jaren zijn de bedrijfsactiviteiten uitgegroeid tot een allround dakbedekkersbedrijf. De activiteiten die het bedrijf heden ten dagen uitvoert zijn:

Hellende daken
Pannen en leien
Platte daken
Bitumineuze- en kunststof daken
Lood, zink en Koperwerken
Goot, dak en gevelbekleding
Timmerwerk
Daken, carports, overkappingen, dakkapellen en boeiboord bekledingen

Het streven van Schatorië Dakbedekkingen Kessel BV is een zo’n compleet mogelijk pakket aan diensten aan te bieden. Zodat de klant slechts op één adres hoeft aan te kloppen voor al zijn wensen.

Meer Dakdekkers in de buurt

Deze Schatorie Kessel Dakbedekkingen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dakdekkers in de buurt.