Senso Adviesgroep BV

Senso Adviesgroep BV

Blyde Incomstelaan 11, 5144BC, Waalwijk 0416-561036 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het Italiaanse woord ‘Senso’ staat voor gevoel, verstand en inzicht.

Gevoel, voor persoonlijke aandacht.
Verstand, maar vooral deskundigheid, op het gebied van verzekeringen, financieringen en fiscaliteiten.
Inzicht, in uw huidige maar vooral ook toekomstige (financiële) situatie.

Drie eigenschappen die op een breed terrein van kennis worden uitgedragen door ons team van specialisten, voor zowel de particuliere als ook de zakelijke relatie.

Senso Adviesgroep treedt op als onafhankelijk intermediair. Wij zijn niet gebonden aan één enkele aanbieder, maar doen zaken met meerdere aanbieders van financiële en verzekeringsproducten. Dit stelt ons in staat om u een passend pakket aan te bieden, ook wanneer u een keer een niet alledaags risico wenst te verzekeren.

Als Senso Adviesgroep willen wij een breed financieel en verzekeringspakket aanbieden, waarbij naast schade- en levensverzekeringen ook hypotheken en bancaire producten een centrale plaats innemen bij onze advisering.
En mocht u schade krijgen? Ook dan zijn wij u graag van dienst bij een vlotte en correcte afwikkeling hiervan.
Naast de kennis bij onze eigen medewerkers en adviseurs, kunnen wij beschikken over een breed netwerk van contacten met gerenommeerde makelaarskantoren, accountants en fiscalisten in de regio. Dit alles om u nog beter van dienst te zijn.

Door middel van onze dienstenwijzer willen wij u informeren over wie wij zijn en onze werkwijze is. In onze werkwijze stellen wij u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw wensen vormen daarbij steeds ons uitgangspunt. Met deze dienstenwijzer willen wij daaraan al een stukje invulling geven door u de nodige informatie te verstrekken over onze kantoren en onze dienstverlening.

Deze informatieverstrekking is gebaseerd op de Wet op het Financieel Toezicht (WFT). Op grond van die wetgeving zijn wij verplicht om u, voorafgaand aan de eventuele totstandkoming van een financieële overeenkomst, de nodige informatie te verstrekken.

Meer Hypotheken in de buurt

Deze Senso Adviesgroep BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hypotheken in de buurt.