Slenders Wasserij Stomerij

Slenders Wasserij Stomerij

Raadhuisstraat 36, 2101HH, Heemstede 023-5286254 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Ons familiebedrijf wast en stoomt al sinds 1868 voor particulieren, bedrijven en horeca. Wij helpen u graag in onze winkels in Santpoort Noord en Heemstede, maar wij kunnen ook de was halen en brengen bij u thuis of op uw werk.
Onze bussen rijden een groot rayon, van Castricum tot Leiden, van Zandvoort tot Zaandam, inclusief Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, enzovoort. Een vaste chauffeur komt op een afgesproken tijd bij u langs.

Uw kostbare kostuum of japon is bij ons in vertrouwde handen, vlekken worden gedetacheerd en uw kleding wordt keurig geperst.
Waarom niet lekker de overhemden uitbesteden, u krijgt ze licht gesteven en handgestreken retour, hangend of gevouwen: wat u wenst.
Of het bedlinnen heerlijk fris en gemangeld zoals in een vijfsterren hotel? Het is haalbaar en betaalbaar en het scheelt u ook nog een berg werk!

Wij maken het u graag gemakkelijk. U hoeft bij ons niets van merkjes te voorzien, wij zorgen dat u alles weer compleet en kastklaar terug krijgt.
Door ons sterke, goed opgeleide team kunnen wij onze klanten extra service en een hogere kwaliteit bieden.
Het merendeel van onze collega's sorteert wasgoed op 40 of 60 graden, wij gaan hierin veel verder. Want soms is 30 graden heet genoeg, terwijl in andere gevallen juist extra heet gewassen dient te worden. Temperatuur is echter maar een klein gedeelte van het wasproces. De lengte van het wasprogramma is net zo belangrijk. Een inweek of een voorwas kan veel effectiever zijn en bovendien minder kwetsbaar voor uw goederen.
Daarnaast is het gebruik van professionele, milieuvriendelijke wasmiddelen ook essentieel om alles uit onze computergestuurde wasmachines te halen.
En dan hebben wij het nog niet gehad over de extra behandelingen die bij ons standaard zijn, zoals bijvoorbeeld het ontvetten en stijven van tafellinnen, of het waterafstotend behandelen van sommige bovenkleding.

Naast al het was- en stoomgoed kunt u bij ons ook uw tapijten laten reinigen.

Meer Stomerijen en wasserijen in de buurt

Deze Slenders Wasserij Stomerij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Stomerijen en wasserijen in de buurt.