Spikkerdal Het

Spikkerdal Het

Spik 165 A, 6042KT, Roermond 0475-690741 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het Spikkerdal: Bezoekerscentrum, Camping en Boerderijterras gelegen op een steenworp van het Pieterpad.
Het Spikkerdal ligt in het mooie Midden-Limburgse land, net buiten Roermond. De mogelijkheden voor wandelaars en fietsers zijn onbegrensd. Een voorbeeld is nationaal park De Meinweg, op vijftien minuten fietsen van het Spikkerdal. Daarnaast behoort een bezoek aan Roermond, met zijn mooie centrum en Outlet-centrum, ook tot de mogelijkheden.

Camping
Het kamperen zelf is natuurlijk ook belangrijk. Op camping Het Spikkerdal staat u tussen de fruitbomen! Dit staat garant voor een heerlijke vakantie. Vanzelfsprekend is de camping van alle gemakken voorzien, zoals douches, toiletten, afwasgelegenheid, wasmachine en wasdroger en stroompunten.

Boerderij
Het boerenbedrijf kent een langere geschiedenis dan Het Spikkerdal. In 1952 zijn Jack en Bertha Theelen met boeren begonnen. Er was van alles wat; koeien, varkens, kippen, fruitteelt en akkerbouw. In latere jaren is nadruk steeds meer op het pluimvee en de fruitteelt komen te liggen.

Als Pieter Theelen, zoon van Jack en Bertha, en zijn vrouw Marleen het boerenbedrijf overnemen, begint Marleen met de verkoop van fruit en groenten aan huis. Dit blijkt een succes, en na verloop van tijd heeft het bedrijf het pluimvee, de fruitteelt en de fruit en groentenwinkel als belangrijkste takken.

Tegenwoordig is de opzet van het boerenbedrijf veranderd. Er is nu ook een recreatieve tak bijgekomen, namelijk het Spikkerdal. Jeroen Theelen, zoon van Pieter en Marleen, heeft de verantwoordelijkheid over deze recreatieve tak. Het Spikkerdal bestaat uit een camping, een boerderijterras en een bezoekerscentrum.

Boerderijwinkel
De groente- en fruitwinkel is een onderdeel van het bedrijf dat zich in de loop de jaren heeft ontwikkeld. Bertha Theelen verkocht vroeger al eieren, fruit en aardappelen aan huis. Dit is altijd kleinschalig geweest.

Meer Campings in de buurt

Deze Spikkerdal Het vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Campings in de buurt.