Stramproy-Ell Huisartsengroepspraktijk

Stramproy-Ell Huisartsengroepspraktijk

Karel Doormanstraat 8, 6039AT, Stramproy 0495-561454 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De doktersassistente maakt voor u een afspraak op het spreekuur, kan ook zelfstandig gezondheidsvragen beantwoorden of regelt dat uw huisarts een visite bij u aflegt. Om de ernst van uw klacht te beoordelen zal zij u een aantal vragen stellen. Wij verzoeken u kort en duidelijk deze vragen te beantwoorden zodat onze assistente uw verzoek zo goed en vlot mogelijk kan afhandelen. Het stellen van deze vragen is ook bedoeld om ernstige aandoeningen te achterhalen uit ogenschijnlijk onschuldige symptomen. Dit kan betekenen dat de doktersassistente u geen gewone afspraak op het spreekuur geeft maar u direct naar de praktijk laat komen. Als u het telefoongesprek kort en bondig houdt, helpt u mee aan een goede telefonische bereikbaarheid van onze praktijk. U kunt uw voorkeur voor een huisarts uitspreken. Als het spreekuur van de huisarts van uw voorkeur al vol staat, kunt u wel dezelfde dag terecht maar dan bij een van de andere huisartsen.

Bij uw huisarts kunt u terecht voor alle vragen op het gebied van gezondheid en ziekte. Alle huisartsen zijn breed geschoold en ervaren. U kunt bijvoorbeeld ook terecht voor het plaatsen of verwijderen van een spiraaltje, weg laten snijden van moedervlekken of bultjes, longfunctie onderzoek of een vaatonderzoek van de benen. Wij zijn van oudsher ervaren in het interpreteren van hartfilmpjes en het hechten en behandelen van wonden. Onze praktijk beschikt over twee oogheelkundige spleetlampen zodat wij ook uitgebreid oogklachten kunnen beoordelen. Met name dr. Takken heeft zich gespecialiseerd in de oogheelkunde. Hij staat geregistreerd met een speciale oogaantekening. Alle huisartsen zijn in staat een volledig oogheelkundig onderzoek te verrichten. Dr. Haselager heeft een aantekening als Erkend Kwaliteits Consulent.

Meer Artsen en specialisten in de buurt

Deze Stramproy-Ell Huisartsengroepspraktijk vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Artsen en specialisten in de buurt.