Struijk Audiciens

Struijk Audiciens

Rijksstraatweg 2, 4191SE, Geldermalsen 0345-570675 Website

Openingstijden (11 jan - 17 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

1. Hoortest.
De eerste stap naar de verbetering van uw gehoor is de hoortest. Deze test is vrijblijvend en kosteloos.

Met de hoortest meten we de staat van uw gehoor. Nadat wij uw gehoorgang gecontroleerd hebben krijgt u een hoofdtelefoon op. Wij laten u pieptonen horen; eerst hard daarna steeds zachter. Zo kunnen wij nagaan welke tonen voor u nog hoorbaar zijn. Het resultaat van de hoortest wordt vastgelegd is het audiogram. Na afloop van de test legt de audicien het resultaat van de hoortest aan u uit en u hoort direct of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Uiteraard krijgt u de testresultaten van ons mee.

2. KNO-arts.
De KNO-arts voert een uitgebreide hoor- en spraaktest uit. Daarnaast onderzoekt hij ook of uw hoorverlies een medische oorzaak heeft, zoals bijvoorbeeld vocht achter het trommelvlies. Zodra vastgesteld is dat dit niet het geval is, krijgt u een recept van de KNO-arts waarmee u weer bij ons terecht kunt voor het kennismakingsgesprek.

3. Kennismakingsgesprek.
Tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij het recept van de KNO-arts uit. Daarna vertellen wij welke hoortoestellen er voor u zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn. Omdat elk persoon anders is, hebben wij een uitgebreid assortiment van hoortoestellen: van volledig vergoed tot hoortoestellen met een eigen bijdrage. Nu wordt het tijd om toestellen uit te proberen.

4. Proefperiode.
Wij raden u aan om minimaal twee verschillende hoortoestellen te testen. Na het kennismakingsgesprek wordt het eerste hoortoestel uitgekozen. Wij stellen het hoortoestel in op uw hoorverlies en leggen het toestel volledig aan u uit. Specifiek voor u stellen we een aantal doelstellingen op om tot een maximum resultaat te komen.

U mag de toestellen drie maanden uitproberen en als u niet tevreden bent mag u ze kosteloos bij ons inleveren. Een langere proefperiode is in sommige gevallen mogelijk in overleg met uw audicien.

Meer Gezondheidsdiensten in de buurt

Deze Struijk Audiciens vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Gezondheidsdiensten in de buurt.