In Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari 2021 een avondklok van 21.00 tot 4.30 uur. Alle winkels zijn uiterlijk om 21.00 gesloten, de meeste al eerder. Nog niet alle winkels hebben de openingstijden geactualiseerd.

Struijk audiciens

Struijk audiciens

Nieuwstraat 65, 4141CB, Leerdam 0345-342130 Website

Openingstijden (25 jan - 31 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Struijk Audiciens is het zelfstandige audiciensbedrijf dat hoortoestellen op een andere manier toepast dan gebruikelijk is. Bij ons weet u waarom u een hoortoestel aanschaft. U gaat zelf ervaren of het hoortoestel voldoet aan uw eisen. Zo heeft u meer waar voor uw geld. Ervaar zelf het verschil en maak vandaag nog een afspraak of kom naar één van onze vestigingen.

Elke vestiging wordt geleid door een gediplomeerde audicien die weet wat zijn klanten van hem verwachten: een luisterend oor van een professional die een advies geeft dat aansluit bij de situatie van de klant.

Bij Struijk Audiciens wordt er naar u geluisterd en daarom hoort u beter bij Struijk Audiciens.

1. Hoortest
De eerste stap naar de verbetering van uw gehoor is de hoortest. Deze test is vrijblijvend en kosteloos.

Met de hoortest meten we de staat van uw gehoor. Nadat wij uw gehoorgang gecontroleerd hebben krijgt u een hoofdtelefoon op. Wij laten u pieptonen horen; eerst hard daarna steeds zachter. Zo kunnen wij nagaan welke tonen voor u nog hoorbaar zijn. Het resultaat van de hoortest wordt vastgelegd is het audiogram. Na afloop van de test legt de audicien het resultaat van de hoortest aan u uit en u hoort direct of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Uiteraard krijgt u de testresultaten van ons mee.

De meeste zorgverzekeraars vragen ook een audiogram van een KNO-arts, die als onafhankelijke derde uw gehoor kan beoordelen. Zoek een KNO-arts in de buurt

2. KNO-arts
De KNO-arts voert een uitgebreide hoor- en spraaktest uit. Daarnaast onderzoekt hij ook of uw hoorverlies een medische oorzaak heeft, zoals bijvoorbeeld vocht achter het trommelvlies. Zodra vastgesteld is dat dit niet het geval is, krijgt u een recept van de KNO-arts waarmee u weer bij ons terecht kunt voor het kennismakingsgesprek.

3. Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij het recept van de KNO-arts uit.

Meer Gezondheidsdiensten in de buurt

Deze Struijk Audiciens vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Gezondheidsdiensten in de buurt.