Twiddus Kringloopwarenhuis

Twiddus Kringloopwarenhuis

Zanddonkweg 14, 5144NX, Waalwijk 0416-560043 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Twiddus is het kringloopbedrijf van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Bij Twiddus werken wij actief aan hergebruik en aan het verkleinen van de afvalberg. Dit doen wij door goederen die op de nominatie stonden om te worden weggegooid, te sorteren, schoon te maken, op te knappen, te repareren en voor aantrekkelijke prijzen te verkopen in ons kringloopwarenhuis aan de Zanddonkweg 14 in Waalwijk.

Tweedehands. Eersteklas
Zoekt u wellicht wat ‘nieuwe’ spullen? Dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom bij Twiddus. Daar kunt u overigens met eigen ogen zien dat weggooien zonde is. De spullen die in de winkel te koop worden aangeboden, zijn afdankertjes van medeburgers. Maar zoals zo vaak is het afdankertje van de één het kostbare kleinood van de ander. Hoe dan ook: Twiddus, dat is tweedehands, maar wél eersteklas!

Geen vast assortiment
Het leuke van een bezoekje aan Twiddus is de verrassing van een bijzondere ontdekking. Er is geen vast assortiment. Wat u er vandaag ziet, kan morgen al verkocht zijn. Omgekeerd natuurlijk ook: wat er vandaag nog niet is, kan er morgen staan. Twiddus kent dan ook veel vaste bezoekers die op zoek zijn naar speciale spulletjes of ontbrekende artikelen in hun verzameling. En vaak wordt hun geduld beloond!

Bruikbare spullen
Heeft u bruikbare spullen of huisraad, waarvan u het nut niet meer inziet? Zaken die bij u al tijden in de weg staan? Bent u uitgekeken op onderdelen van uw interieur? Heeft u hoe dan ook goederen die u erg graag kwijt wilt? Denk dan aan Twiddus, het kringloopbedrijf voor de gemeenten Aalburg, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Eén telefoontje is voldoende. Bel: 0416 56 00 43 en de medewerkers van deze eersteklas organisatie voor tweedehands artikelen halen de goederen – mits verkoopbaar – gratis bij u op. Uw spullen krijgen dan een tweede leven.

Kansen nemen toe
Door zaken te doen met Twiddus werkt u zelf mee aan de verkleining van de afvalberg en aan stimulering van de kringloop.

Meer Kleding in de buurt

Deze Twiddus Kringloopwarenhuis vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kleding in de buurt.