Van Leerdam Makelaardij en Advies

Van Leerdam Makelaardij en Advies

Prinses Irenelaan 43, 2635HP, Den Hoorn 015-2573898 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van Leerdam Makelaardij is vanaf 1998 gevestigd aan de Prinses Irenelaan 43 te Den Hoorn. Wij zijn aangesloten bij de VBO en het enige makelaarskantoor in Midden Delfland. Wij noemen onszelf regiomakelaar en zijn actief op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties in Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, De Lier, Delft, Maassluis, Rijswijk en het Westland.

Naast ons kantoor in Den Hoorn hebben wij etalages in Delft en Maasland. Tevens maken wij gebruik van Funda, Twitter en Facebook, om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Wij onderscheiden ons t.o.v. collega kantoren door: klant- en opdrachtgevervriendelijkheid. Goede service, korte lijnen en communicatie met de klant waar mogelijk. Wij hebben grote kennis van de plaatselijke woningmarkt en bieden concurrerende tarieven aan.

Om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken plannen wij ook afspraken in buiten kantoortijden en op zaterdagen. Zo proberen wij de klant en potentiële kopers tegemoet te komen in druk bezette agenda’s.

Taxatie nodig? Wij kunnen zowel een standaard- als een gevalideerd taxatierapport voor u verzorgen. Bij ons kantoor is een gecertificeerd en beëdigd Register Makelaar-Taxateur aanwezig, welke is aangesloten bij de VBO en is ingeschreven in het register van Stichting Certificering van Vastgoed Makelaars (SCVM) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Tevens zijn wij aangemeld bij het NWWI, wat betekend dat wij een gevalideerd taxatierapport voor u kunnen verzorgen welke u kunt gebruiken voor een hypotheekaanvraag. Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundig oordeel en eerlijk advies.

Heeft u een woning op het oog en wilt u een vakkundig oordeel over de waarde van die woning? Ook bij dit proces, inclusief onderhandelingen, zijn wij u graag van dienst.

Wij hebben een realistische kijk op de woningmarkt, waarbij wij door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan in de regio.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Van Leerdam Makelaardij en Advies vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.