dekolenboer.nl

dekolenboer.nl

Dynamostraat 28 B, 3903LK, Veenendaal 0318-512187 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Heeft u uw huis ook graag behaaglijk warm ? Dan bent u bij deKolenboer.nl op het juiste adres, om uw kolen te kopen.

Niets kan uw huis behaaglijker verwarmen dan kolen. Kolenwarmte is de meest constante warmte die u maar krijgen kunt. Doordat kolenvuur constante warmte afgeeft heeft u geen verwarmingspieken, zoals bij een centrale verwarming wel het geval is. En dat gaat u merken in de winter. Met kolenwarmte verwarmt u uw huis echt. Bovendien zijn de kosten overzichtelijk. Zo kunt u kolen stoken, en in het stookseizoen per kachel voor 1200 liter antraciet kolen klaar zijn. Dus kolen kopen bij deKolenboer.nl

deKolenboer.nl maakt zich sterk door het leveren van de beste kolen die er te krijgen zijn op de markt, zowel wat betreft Antraciet kolen, Extraciet eierkolen, Vetkolen (smeedkolen) als ook Bruinkoolbriketten.

deKolenboer.nl wil kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. deKolenboer.nl levert aan particulieren en bedrijven. Voor zowel kleine als ook grote hoeveelheden kunt u bij deKolenboer.nl terecht om uw kolen te kopen..

Antraciet kolen
Wij betrekken onze antraciet 2, 3 en 4 kolen uit de mijn in Ibbenbüren, gelegen in het westelijke deel van Duitsland. De Black Diamond antraciet 5 kolen komen uit Groot-Brittanië. Klik hier om antraciet kolen te bestellen via de webshop.

antraciet-op-een-rijWij leveren de volgende soorten Antraciet kolen:

Antraciet 2 37/50 mm
Antraciet 3 23/37 mm
Antraciet 4 14/23 mm
Antraciet 5 8/14 mm
Extraciet eierkolen
De extraciet is een eierkool van 30 gram. Deze eierkolen zijn gemaakt van kolengruis in combinatie met bindmiddel. Klik hier om Extraciet eierkolen te bestellen via de webshop.

Vetkolen (smeedkolen)
Wij verkopen als vetkolen de Venezuelaanse Guasare dit is bewezen door gerenommeerde smederijen in Nederland de beste smeedkool die er te krijgen is. De afmeting van de kolen is 8/30 mm. Klik hier om Vetkolen te bestellen via de webshop.

Meer Distributeurs en expediteurs in de buurt

Deze dekolenboer.nl vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Distributeurs en expediteurs in de buurt.