Fysiotherapeut H J H Fincken

Fysiotherapeut H J H Fincken

Onze Lieve Vrouweplein 17, 6043BL, Roermond 0475-334300 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Missie, visie en strategie:

Missie: de missie van Fysio Fitness Fincken is om excellente fysiotherapeutische zorgverlening aan te bieden en hierbij trendsetter te zijn in bedrijfsvoering en innovatief vermogen.

Visie: de visie van Fysio Fitness Fincken is hanteren van een beleid met als doel verantwoorde zorg leveren aan de patiënt, met een goede sturing van de bedrijfsvoering.
Met verantwoorde zorg wordt bedoeld: een optimale en doelmatige dienstverlening ten aanzien van fysiotherapeutische behandeling. De cliënt staat hierbij centraal en wordt verantwoordelijk geacht voor het oplossen van zijn lichamelijk probleem. De fysiotherapeut begeleidt en stuurt hierin. De fysiotherapeut stelt een behandelplan op gebaseerd op de hulpvraag van de cliënt. Het leren omgaan met en mogelijk accepteren van blijvende beperkingen door de cliënt, hoort mede tot de taak van de fysiotherapeut.

Strategie: Fysio Fitness Fincken is aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen en een landelijk opererend netwerk (Het Gezonde Net) waardoor optimale en verantwoorde dienstverlening alsmede innovatie gewaarborgd zijn.

Fysio Fitness Fincken
Fysiotherapie: "Van patiënt naar cliënt''

De fysiotherapeutische behandeling is gericht op het opheffen van stoornissen in het lichaam, die leiden tot lichamelijke klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen tevens leiden tot beperkingen in de dagelijkse bezigheden, het werk en sociale contacten. Fysiotherapiepraktijk Fincken streeft naar een optimale en doelmatige dienstverlening ten aanzien van fysiotherapeutische behandeling. De cliënt staat hierbij centraal en wordt mede verantwoordelijk geacht voor het oplossen van zijn lichamelijk probleem. De fysiotherapeut begeleidt en stuurt hierin, waarbij de aanpak tijdcontingent is en er tevens getracht wordt een gedragsmatige verandering teweeg te brengen ten aanzien van pijngewaarwording en bewegingsangst.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysiotherapeut H J H Fincken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.