Gastouderbureau De Veenborg

Gastouderbureau De Veenborg

van Arnhemslaan 2, 9615TD, Kolham 0598-397895 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Gastouderbureau De Veenborg levert gastouderopvang in de regio Hoogezand, Sappemeer en Groningen. Gastouderopvang is een vorm van professionele kinderopvang in een huiselijke omgeving. De opvang kan plaatsvinden bij de gastouder thuis, maar soms ook bij de vraagouder thuis. Al onze gastouders voldoen aan hoge kwaliteitseisen. GOB De Veenborg geeft begeleiding en ondersteuning aan de gastouder zodat ze haar werk zo goed mogelijk kan uitvoeren.

Bij een nieuwe aanvraag maken we altijd een persoonlijke afspraak bij de vraagouder thuis om de wensen te bespreken, en om er achter te komen wat de persoonlijke omstandigheden in uw gezin zijn. Vervolgens gaan wij op zoek naar de perfecte gastouder voor u. Wij selecteren een kandidaat waarvan wij denken dat ze bij uw gezin past. De vraagouders hebben uiteindelijk altijd het laatste woord met wie ze in zee gaan. Soms hebben de ouders zelf al iemand gevonden van wie ze denken dat ze geschikt is voor de opvang van hun kinderen. Wij gaan graag met deze kandidaat gastouder in overleg, om te bespreken wat de mogelijkheden zijn bij ons bureau. Wanneer u de kinderopvang formaliseert bij een gastouderbureau komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. De hoogte van deze toeslag kan in sommige situaties oplopen tot 95% van de kosten!

Het bieden van gastouderopvang van een goede kwaliteit met veel persoonlijke aandacht voor zowel de vraagouders als de gastouders. Wij kiezen voor kleinschaligheid. Ouders met een gerust hart naar het werk laten gaan, zonder zorgen over de kinderopvang, Flexibiliteit, Kwaliteit en Betaalbaarheid van kinderopvang, dat alles tesamen is onze uiteindelijke doelstelling! Gastouderbureau de Veenborg biedt kinderopvang van hoge kwaliteit aan voor een hele redelijke prijs!

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Gastouderbureau De Veenborg vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.