Haarlekijn Kinderdagverblijf

Haarlekijn Kinderdagverblijf

Thematerweg 4 B, 3455SN, Haarzuilens 030-2640444 Website

Openingstijden (18 Nov - 24 Nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  gesloten
 • Sunday

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kinderdagverblijf Haarlekijn is gevestigd aan de Thematerweg tussen Vleuten een Haarzuilens. Haarlekijn is door haar landelijke ligging een andere kinderdagopvang dan de meeste in Utrecht. Haarlekijn ligt niet tussen de huizen en drukke verkeerswegen, maar middenin de natuur en het boerenleven. Met dieren, fruitbomen en een grote buitenspeelplaats.

Vlak achter de kinderopvang ligt het boerenbedrijf van de ouders van de eigenaresse van Haarlekijn, Angelique Oostendorp-van Rossum. Het boerenbedrijf bestaat tegenwoordig uit een caravanstalling en veeteelt.
Voor de kinderen is het altijd een feest als er een tractor langs komt of als we met een klein groepje even naar de kalfjes of geitjes gaan kijken.
En dat is precies de meerwaarde van kinderdagopvang Haarlekijn. Het is een kinderdagopvang weg van alle huizen, flats en drukte, maar rustig en dicht bij de natuur.

Op Haarlekijn wordt elke periode gewerkt met een bepaald thema. De seizoenen worden met elkaar verkend maar ook thema's uit het dagelijkse leven van de kinderen. Zo vieren we met elkaar de geboorte van broertjes en zusjes en hebben we het ook over onderwerpen als ziek zijn, nieuwe kleren en dieren van de boerderij. Dit thema komt dan terug in het knutselen, tekenen of het zingen bijvoorbeeld. De werkjes worden altijd opgehangen, zodat de kinderen ze trots aan hun ouders kunnen laten zien.

Naast de thema's wordt natuurlijk veel aandacht besteed aan verjaardagen en feestdagen.

Haarlekijn kent een baby-groep en een peutergroep. De dag wordt gezamenlijk gestart en afgesloten. In de tussenliggende tijd gaan de groepen elk naar een eigen ruimte, dat bietd de nodige rust voor de kinderen en kan de leidster de activiteiten beter bij het leeftijds- en ontwikkelingsniveau van de kinderen aansluiten.

Inschrijving
Ouders kunnen hun kind al tijdens hun zwangerschap aanmelden op Haarlekijn. Er wordt een inschrijfformulier toegestuurd met een korte informatiebrief. Het inschrijfformulier kunnen ouders retour zenden.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Haarlekijn Kinderdagverblijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.