Koppert Biological Systems

Koppert Biological Systems

Veilingweg 14, 2651BE, Berkel en Rodenrijs 010-5140444 Website

Openingstijden (12 mrt - 18 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren.
In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever.
We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische kennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren.

De kern van de activiteiten van Koppert is het streven om voortdurend natuurlijke principes te ontdekken en te benutten. Het vermogen om deze kennis te vertalen in praktische toepassingen die bijdragen aan het vinden van oplossingen voor heersende problemen, is onze kracht.

De afgelopen jaren heeft de uitgebreide knowhow van micro-organismen, biostimulanten en feromonen Koppert geïnspireerd tot talloze oplossingen die de weerbaarheid van planten zozeer hebben verbeterd dat ziekten vrijwel geen kans meer hebben.

Het komt regelmatig voor dat research en ontwikkelingen van Koppert een bron van biologische oplossingen vormen, die vervolgens wereldwijd worden ingevoerd. Dankzij de vasthoudendheid van het bedrijf kan inmiddels een verscheidenheid aan specifieke mijten worden geïntroduceerd die een groot aantal plagen bestrijden. Vergelijkbare baanbrekende ontdekkingen op het gebied van bestuivingsoplossingen vormen nu de basis voor enorme productie-efficiency en kwaliteitsverbetering bij vele gewassen.

Wereldwijde productie en distributie van oplossingen
Oplossingen zijn alleen toepasbaar en nuttig als ze effectief gereproduceerd en gedistribueerd kunnen worden. De afgelopen jaren hebben Koppert en haar partners deze punten weten te perfectioneren. Koppert heeft een holistische benadering van planten en ontwikkelt oplossingen voor alle relevante elementen.

Meer Boerenbedrijven in de buurt

Deze Koppert Biological Systems vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Boerenbedrijven in de buurt.