Marel Loonwerk

Marel Loonwerk

Burgerdijkseweg 10, 2678NZ, De Lier 0174-512537 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Marel Loonwerk is een loonbedrijf met meerdere specialismen onder één dak. Kassen krijten, coaten, teeltwisseling, reinigen, ontsmetten en grondwerk. Marel Loonwerk is gericht op de tuinbouw sector.

De Marel Methode werkt
Als tuinbouw ondernemer stelt u hogere eisen aan toeleveranciers. Eisen die te maken hebben met betrouwbaarheid, kwaliteit, service en kosten. Niet voor niets werken veel ondernemers daarom graag samen met Marel Loonwerk uit het Westland. Tuinbouwbedrijven uit heel Nederland weten ons te vinden, maar ook tuincentra en zaadselectiebedrijven - die bijzonder hechten aan hygiëne - doen steeds vaker een beroep op ons.

Kasdek krijten en Kasdek coaten
Het krijten en coaten van het kasdek beschermt het gewas tegen te veel instraling. Door de grote ervaring van Marel Loonwerk is Kasdek krijten en kasdek coaten al jaren een specialisme van het bedrijf. Als objectieve adviseur kan met de opdrachtgever worden meegedacht in het maken van de juiste keuze van krijtmiddelen & coatings. Het kasdek krijten en coaten wordt door ons zowel machinaal als handmatig uitgevoerd. Door de inzet van de nieuwste spuittechnieken en modernste krijtmachines is een perfect egaal resultaat gegarandeerd.

Glas reinigen
Glas reinigen is vakwerk. Krijt, coating of vervuiling goed verwijderen maakt dat u méér rendement uit uw kas haalt. Marel Loonwerk heeft de juiste machines en ervaren medewerkers die zorgen voor optimale reiniging van glas, zowel binnen als buiten. Niet alleen bij de teeltwisseling, maar ook tijdens de teelt kunnen we de kas reinigen. Zo kunt u de gehele periode maximaal gebruik maken van het aanwezige licht.

Turbo foggen
Met de Turbo Fogger wordt de gehele binnenkant van de kas op volle straaljagerkracht ontsmet. U bespaart niet alleen tijd, u bespaart niet alleen geld; u kiest voor de meest grondige wijze van ontsmetten met de hoogste hygiëne. De Turbo Fogger vernevelt vanaf het betonpad tot in de verste uithoeken van de kas.

Meer Boerenbedrijven in de buurt

Deze Marel Loonwerk vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Boerenbedrijven in de buurt.