Phytocare

Phytocare

Noordeindseweg 58, 2651CX, Berkel en Rodenrijs 010-5190560 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De omstandigheden in de tuinbouw veranderen snel. Het goede product van vandaag is morgen verouderd. Ook de teeltmethodes veranderen. U besteedt daarom een aanzienlijk deel van uw tijd aan het volgen van de ontwikkelingen. Daarmee houdt u uw kennis bij de tijd. De benodigde kennis vind u in uw vakbladen, bij collegae via voorlichting en op cursus.

En dan blijven er nog een aantal vragen over die niet beantwoord worden. Wanneer de vragen op het gebied van teelt en techniek liggen, kan PHYTOCARE u daarbij helpen.

PHYTOCARE heeft een langdurige en brede ervaring op het gebied van onderzoek en ontwikkeling:

In de rozenteelt is een methode ontwikkeld die de teelt verjongt en het aantal productieve takken vergroot.
Voor de substraatteelt is een desinfectiesysteem ontwikkeld op basis van UV straling en perazijnzuur.
Voor de linnenvezelproductie is het ENZYLIN proces ontwikkeld om linnenvezel uit vlas vrij te maken met behulp van enzymen

Ideeën kunnen in een flits voor uw ogen verschijnen. Het idee kan bijvoorbeeld een nieuwe potplant, teeltsysteem of vermindering van de uitval tijdens opkweek van jonge planten zijn. Daarna volgt een afweging van de mogelijkheden: is er een klant voor, kan het gemaakt worden door mij of door iemand anders, en kan ik er geld mee verdienen? Het idee wordt aan een betrouwbare collega, medewerker, klant, of toeleverancier voorgelegd. Blijft het dan een goed idee en een idee waarmee geld verdiend kan worden, dan volgen praktische stappen. Eerst op kleine schaal, en bij goede resultaten op grote schaal. Dit uittesten van het product vraagt vaak om een uitgekiende strategie. Goede vragen stellen en testen ontwerpen die met een minimum aan inspanning een maximum aan informatie geven. Te veel onderzoek kost direct tijd en geld, te weinig onderzoek kost later geld en goede naam.

Meer Boerenbedrijven in de buurt

Deze Phytocare vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Boerenbedrijven in de buurt.