Preventief BHV EHBO en VCA Opleidingen

Preventief BHV EHBO en VCA Opleidingen

Veldweg 6 F, 5321JE, Hedel 073-5993237 Website

Openingstijden (12 mrt - 18 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Preventief bestaat inmiddels ruim 18 jaar en is een betrouwbare partner voor al uw veiligheidsopleidingen, trainingen en producten.

Preventief verzorgt trainingen op het gebied van:
- VCA
- BHV (bedrijfshulpverlening)
- EHBO (eerste hulp)
- Kinder EHBO (eerste hulp aan kinderen EHAK)
- BBMI: Beheerder brandmeld installatie (opgeleid persoon)
- Reanimatie en AED trainingen
- Preventiemedewerker

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies, ontruimingsplan, ontruimingsplattegronden en BHV plan. Maar ook Risico Inventarisatie en Evaluatie ( RI&E) en andere veiligheidskundige adviezen.

Ook zijn wij leverancier van diverse merken AED's, verbandtrommels, verbandkoffers, evac-chair, verbandmiddelen en alle overige BHV of EHBO middelen. Bekijk hiervoor onze webshop http://shop.preventief.com

In ons, in 2015 geopende, oefencentrum kunnen wij u nog beter van dienst zijn op het gebied van BHV, EHBO en VCA trainingen. Het oefencentrum beschikt voor het theoriedeel over twee lesruimtes voorzien van de nieuwste technieken en volledig op maat ingericht voor het geven van BHV of EHBO trainingen. Daarnaast is er een ruime ontvangstruimte voor koffie/thee en lunch met zitplaatsen voor 32 personen. Voor het beoefenen van scenario's op het gebied van EHBO en BHV maken wij gebruik van de praktijkruimte die wij de komende maanden nog verder zullen uitbreiden.

De locatie is centraal gelegen in de gemeente Maasdriel tussen 's-Hertogenbosch en Zaltbommel op slechts enkele minuten van de snelweg A2. En beschikt over voldoende en ruime gratis parkeergelegenheid.

Daarnaast is het mogelijk om vanaf 6 tot 8 personen, afhankelijk van de soort training, de les in-company bij u op locatie te laten plaats vinden.

Meer Adviesbureaus in de buurt

Deze Preventief BHV EHBO en VCA Opleidingen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Adviesbureaus in de buurt.